Great Eastern Takaful

Great Eastern Takaful Sdn. Bhd. merupakan Pengendali Takaful yang menyediakan Perlindungan Takaful Keluarga, perubatan dan pelan pelaburan. Pengendali Takaful ini telah ditubuhkan pada Disember 2010 dan didaftarkan di bawah Akta Takaful 1984 dan dikawal selia oleh Bank Negara Malaysia. Ianya disokong oleh 2 institusi utama di Malaysia, Kumpulan Great Eastern, yang merupakan kumpulan insurans terbesar dan tertua di Malaysia dengan pengalaman melebihi 100 tahun, dan Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad, salah satu syarikat koperasi yang terbesar di Malaysia dan mempunyai lebih daripada 140,000 ahli.
Kini Great Eastern Takaful menawarkan lima kategori produk iaitu pelan perlindungan asas/teras (i-Great Teras), pelan perlindungan haji (i-Great Amal), pelan pendidikan anak-anak (i-Great Iqra’), pelan perlindungan perubatan (i-Medik Rider dan i-Medik Rider Plus) dan plan pelaburan (i-EPCC, i-Great Abadi, i-Great Damai dan i-Great Idaman).
Selain perlindungan jaminan kewangan dan simpanan, melalui pelan perlindungan ataupun pelan pelaburan ini, peserta turut akan menerima manafaat lain seperti wang khairat kematian dan badal haji yang diuruskan oleh Great Eastern Takaful bernilai RM 3,000 bagi muslim manakala bagi bukan muslim, peserta juga akan menerima wang khairat kematian beserta wang tambahan RM 3,000 iaitu sebagai ganti/pilihan badal haji berbanding dengan muslim.

Sunday, 16 August 2015

#CELEBRATE 100 PLUS AGENCY AT VILLA SAFIRA 25 JULY 2015.

25 July 2015...Sambutan Meriah Gemilang Hari Raya 2015 dan Award Recognition RGG Quater 2 dan Celebration of 100 Plus Agency di Villa Big Boss Roslina GreatEastern Takaful dan Shahlan GreatEastern Takaful dgn Dirasmikan oleh CEO Great Eastern Dato Koh Ya Hui,CEO Great Eastern Takaful En Zafri Ab Halim,VP Great Eastern Takaful Pn Nori Yahya,Dan En Zulkifly Zaian dan Top2 Management Great Eastern yg lain yang sangat happening.. .


Jom layan gambar.....

#RGG KOMITED FOR 1 BUS TO CHIANG MAI DAN CHIANG RAI.
JULY-OGOS-SEPT


with CEO Great Eastern Takaful En Zafri Ab Halim,

and me menang "TOP 5 ROOKIE JUNE 2015" 

Geng geng yang sangat awesome and happening...Big Boss yang sempoi...
 Jom JOIN AGENCY ‪#‎RGG‬
‪#‎AGENCYRoslina‬


Life is Great!!!suhaila Great Eastern Takaful
0133422646 (available on whatsapp)
suhailas.getakaful@gmail.com

No comments:

Post a Comment