Great Eastern Takaful

Great Eastern Takaful Sdn. Bhd. merupakan Pengendali Takaful yang menyediakan Perlindungan Takaful Keluarga, perubatan dan pelan pelaburan. Pengendali Takaful ini telah ditubuhkan pada Disember 2010 dan didaftarkan di bawah Akta Takaful 1984 dan dikawal selia oleh Bank Negara Malaysia. Ianya disokong oleh 2 institusi utama di Malaysia, Kumpulan Great Eastern, yang merupakan kumpulan insurans terbesar dan tertua di Malaysia dengan pengalaman melebihi 100 tahun, dan Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad, salah satu syarikat koperasi yang terbesar di Malaysia dan mempunyai lebih daripada 140,000 ahli.
Kini Great Eastern Takaful menawarkan lima kategori produk iaitu pelan perlindungan asas/teras (i-Great Teras), pelan perlindungan haji (i-Great Amal), pelan pendidikan anak-anak (i-Great Iqra’), pelan perlindungan perubatan (i-Medik Rider dan i-Medik Rider Plus) dan plan pelaburan (i-EPCC, i-Great Abadi, i-Great Damai dan i-Great Idaman).
Selain perlindungan jaminan kewangan dan simpanan, melalui pelan perlindungan ataupun pelan pelaburan ini, peserta turut akan menerima manafaat lain seperti wang khairat kematian dan badal haji yang diuruskan oleh Great Eastern Takaful bernilai RM 3,000 bagi muslim manakala bagi bukan muslim, peserta juga akan menerima wang khairat kematian beserta wang tambahan RM 3,000 iaitu sebagai ganti/pilihan badal haji berbanding dengan muslim.

Wednesday, 29 April 2015

i-Great Amal (Haji dan Umrah) - Badal Haji dengan 11 tabung PELENGKAP

i-Great Amal merupakan satu produk khas daripada Great Eastern Takaful yang direka khusus untuk umat Islam. i-Great Amal boleh digunakan dalam pelbagai cara, sebagai simpanan, sebagai persediaan, sebagai perlindungan dan lain-lain lagi ikut kreativiti masing-masing. Tetapi, saya lebih gemar sekiranya i-Great Amal ini dijadikan sebagai PELENGKAP.
Pelengkap kepada simpanan Haji kita. Kenapa pulak pelengkap? Sebab i-Great Amal boleh melengkapkan simpanan Haji kita yang sedia ada. Katakanlah kita membuat simpanan Haji di Tabung Haji sebanyak RM100 sebulan. Selepas setahun, kita akan mempunyai simpanan di Tabung Haji sebanyak RM1,200 berserta dividen yang diisytihar. Itulah nilai yang kita miliki buat masa itu.
Dalam i-Great Amal, dengan caruman serendah RM50 sebulan, kita sebenarnya memiliki simpanan, perlindungan dan persediaan. Selepas 5 tahun mencarum pula kita layak mendapat wang saku bernilai RM800 untuk digunakan ketika menunaikan Haji/Umrah. Selepas 10 tahun pula kita layak dapat 1 bahagian korban yang bernilai RM500. Selain itu kita juga mempunyai dua kali ganda perlindungan jika meninggal ketika menunaikan Haji/Umrah.
Mari saya jelaskan satu per satu semoga lebih faham. Tempoh caruman adalah minimum selama 10 tahun sehinggalah maksimum selama 40 tahun. Berikut merupakan manfaat yang akan diperoleh dengan mencarum dalam i-Great Amal 


MANFAAT BERGANDA KETIKA MENGERJAKAN HAJI ATAU `UMRAH
  • Jika berlaku kematian atau hilang upaya kekal sewaktu mengerjalan haji atau `umrah, jumlah perlindungan asas akan dibayar sebanyak dua (2) kali ganda kepada anda (atau waris).
KHAIRAT KEMATIAN
  • Khairat kematian sebanyak RM2000
WANG TUNAI KETIKA MENGERJAKAN HAJI/`UMRAH
  • RM800 akan diberi untuk perbelanjaan anda mengerjakan haji (1x) dan `Umrah (1x) sepanjang tempoh sijil.
  • Jika tiada sebarang tuntutan sepanjang tempoh sijil, RM2000 akan diberikan kepada anda setelah tamat tempoh sijil.
BADAL HAJI
  • Jika ditaqdirkan anda mengalami hilang upaya kekal, atau berlaku kematian, Great Eastern Takaful akan melantik pihak yang bertauliah untuk mengerjakan haji bagi pihak anda.
QURBAN
  • Selepas tahun ke-10, Great Eastern Takaful akan melakukan Qurban bagi pihak anda.
  • ATAU, RM500 tunai untuk anda mengerjakan `ibadah Qurban.
Lain-lain
  • Kesemua sumbangan bulanan akan anda terima kembali setelah tempoh matang.
  • Nikmati pelepasan cukai.
.
KESEMUA INI BERMULA HANYA DARI RM50 SEBULAN. *mengikut umur?
*tertakluk pada terma dan syarat.
 i-Great Amal bukanlah pelan untuk mengantikan simpanan tabung haji anda tetapi ia merupakan pelengkap kepada akaun tabung haji anda yang mana ia menyediakan simpanan dan perlindungan takaful tambahan.

Monday, 27 April 2015

i-Great Damai: Simpanan dengan PERCUMA 11 Tabung serta merta !!!!


TANPA menyusutkan nilai simpanan ada....Anda tak RUGI malah MENGUNTUNGKAN bila turut layak memperolehi manfaat PERCUMA !!!




Anda fikir, anda nilai. Bertindak sekarang sebelum terlambat!

Life is Great!!!

suhaila Great Eastern Takaful
0133422646 (available on whatsapp)
suhailas.getakaful@gmail.com

Thursday, 23 April 2015

Great Eastern Takaful : Pilihan yang kita ada ~ simpanan + Kesihatan + perlindungan

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Jom jom sambil sambil tunggu berbuka puasa pada yang puasa rejab ataupon puasa ganti tuuu, tak pon pada yang baru balik keja lepas kan lelah sesambil minum kopi dengan biskut kering ataupun lepak kat starbuck, Jom spend 5minit baca nii....memang bosan pon tapi pada yang benar benar bijak menguruskan kehidupan, kewangan tentu tidak melepaskan peluang.....!!! 


Cuma kebanyakan kita tak letakkan ini sebagai prioriti dalam perancangan kewangan kita.


Kawan, perasan tak ini adalah option opition kewangan yg kita ada bila kita sakit dan memerlukan rawatan. 

Jika dimasukkan ke hospital kita boleh je guna credit card atau duit simpanan kita yang dah bertahun2 kita simpan tu. 

Itu pun kalau kita ada simpanan kannn???? Ataupun kita minta tolong pada keluarga dan kawan2.. ataupun boleh ke hospital kerajaan. Tapi semuanya ada isu masing2. 
“Hospital kerajaan & doktor2 di hospital kerajaan bagus, tapi sanggup tunggu lama & giliran yg panjang? 

Apa salahnya jika, kita bagi kemudahan tu kepada orang2 yang lebih memerlukan. Kita yang ada sedikit kemampuan ni, dapatkan lah medical card supaya boleh dapat rawatan percuma di hospital swasta. 

Atau sanggup masuk hospital swasta dgn swap kad kredit beribu riban?

Tahu tak ramai orang muflis kerana kad kredit? Jom elak hutang, rancang kewangan dgn bijak dan dapatkan polisi insurans lengkap & dgn harga mampu milik.






Sampai bila agaknya anda akan dilindungi ???? 
UNTUK MENAMPUNG HIDUP DAN MENERUSKAN KEHIDUPAN…

Medical card company employee benefits pulak akan terhenti bila dah tak kerja... yg personal perlu ada utk persediaan kos perubatan semasa bersara.. takkan nak guna simpanan kwsp utk rawat kos perubatan nanti kan?


 Anda fikir, anda nilai. Bertindak sekarang sebelum terlambat!

Life is Great!!!

suhaila Great Eastern Takaful
0133422646 (available on whatsapp)
suhailas.getakaful@gmail.com


Tuesday, 21 April 2015

I-EPCC Early Payout Critical Care 1st in Malaysia

Tanda tanda awal penyakit kanser. Jangan ambil mudah sekiranya anda mengalami simptom seperti ini, sebaliknya segera lah dapatkan nasihat doktor.

Anda terlambat ?? Ya sekiranya anda mengambil langkah tunggu dan lihat. Tanpa membuat poersedian awal.

Tahukah anda??  Selagi penyakit anda belum berada pada tahap 4 anda tidak dilindungi. macam mana jika penyakit anda berada di tahap 1, 2 atau 3?? apa akan jadi dengan nasib anda??
Mahukah anda?? Jika anda dapat di lindungi untuk penyakit kritikal pada tahap awal? Di lindingi untuk tahap 1, 2 atau 3..
PenyelesaiannyaDapatkan sekarang… Hanya Great Eastern Takaful Sdn Bhd sahaja  yang menawarkannya. Plan yang pertama di Malaysia, Pembayaran Penyakit Kritikal  Peringkat Awal di Malaysia..

Anda fikir, anda nilai. Bertindak sekarang sebelum terlambat!

Life is Great!!!

suhaila Great Eastern Takaful
0133422646 (available on whatsapp)
suhailas.getakaful@gmail.com

Saturday, 18 April 2015

Great Eastern Takaful : i-Great Damai (Medical Card Takaful+ Pelaburan)

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Jom baca sambungan dari Great Eastern Takaful : Medical Card pentingnya untuk dimiliki pada yang terpikir, terconggak2, tak tahu mana satu pilihan hati terus sambung baca kelebihan Pelan i-Great Damai luangkan seminit dua sebelum anda didapati menghidap salah satu dari 36 penyakit kritikal.
YES hospital kerajaan ada...!!
Tapi anda nilai sendiri, tak salah menabung untuk kesihatan, kesenangan,kegembiraan....dah sakit tentu tentu anda tak nak sedih sedih,bermuram durjana kan dengan layanan kelas 3 ataupon 4 tapi bayangkan masanya anda sakit anda tetap dilayan bak bidadari hanya dengan adanya Medical Card Takaful... sure sure nak kan..!!! Jom dapatkan segera...



i-Medik (Medical Card Takaful)
  1. Lindungi kesihatan dan keperluan perubatan anda dengan rawatan sebelum & selepas kemasukan hospital, perbelanjaan pembedahan dan rawatan pesakit luar dengan medical card takaful kami.
  2. Ada juga mendapat pampasan jika anda mengidapi 36 penyakit kritikal.
  3. Sekiranya anda diwadkan didalam hospital, anda akan menikmati manafaat tunai harian bagi wad normal atau 2 kali ganda manafaat tunai harian untuk kemasukan Unit Rawatan Rapi.
  4. Dan juga Pengecualian sumbangan bulanan untuk pemegang polisi jika berlaku penyakit kritikal @ hilang upaya, anda tidak perlu membayar caruman bulanan anda tetapi  perlindungan diteruskan.kerana perlindungan anda dibayar melalui Dana Tabarru’ kami.

Perlindungan
• DD (Kematian)
• TPD (Lumpuh Kekal)
• CI (36 Penyakit Kritikal)
• EPCC (Early Payout CriticalCare Rider)
• ADD (Kematian akibat kemalangan)
• AMR (Klinik luar)
• CABX (Comprehensive Accidental Benefit Extra)
• i-GrEaT Income
• iMedik – Medical Card Takaful
• Hospital Benefit (RM 50 – RM 500 bergantung pada gaji)
• Khairat Kematian RM 2000 bagi setiap polisi.


Bestnya lagi dengan Pelan i-Great Damai

  • Early payout critical cover sebanyak 25% dari jumlah sum assured. 
Contoh, jumlah sum assured ialah RM50,000. Apabila pemegang polisi menghidap kanser stage 1, 25% dari RM50,000 iaitu sebanyak RM12,500 akan diberi kepada pemegang polisi (yang pertama di Malaysia mempunyai pakej seperti ini.

Kebanyakan produk takaful yang lain hanya akan memberi wang pampasan pada kanser stage 3 sahaja).

    • Pengecualian cukai pendapatan.
    • Car Assist Programme ( 24/7 servis kereta rosak atau tunda kereta ke bengkel)



    Anda fikir, anda nilai. Bertindak sekarang sebelum terlambat!

    Life is Great!!!

    suhaila Great Eastern Takaful
    0133422646 (available on whatsapp)
    suhailas.getakaful@gmail.com





      Friday, 17 April 2015

      Great Eastern Takaful : Medical Card pentingnya untuk dimiliki

      Assalamualaikum dan salam sejahtera...


      Kad perubatan ataupun lebih dikenali dengan nama medical card adalah suatu bentuk perlindungan kesihatan kepada diri sendiri dan juga keluarga. Ramai yang sedar akan kewujudannya tapi mengambil jalan mudah untuk endah tak endah sedangkan apabila ada waktu-waktu tertentu kita dilanda musibah, medical card adalah salah satu daripada jalan penyelesaian yang benar-benar 
      membantu.

      Hari ini saya nak share sedikit info pasal kenapa perlu amik medical sekarang???  Tanggungjawab saya untuk berkongsi serta memberitahu anda semua apa yang saya rasa perlu dan harus..

      Saya lihat masih ramai lagi antara kita merasakan Medical Card ni tak penting, mungkin sebab masih bekerja di syarikat/jabatan yang ada menawarkan manfaat medical kepada staffnya.  

      Tapi….persoalannya…."sampai bila company nak tanggung and berapa banyak company nak tanggung?.."

      Cuba tengok contoh di bawah. Ini adalah real, bukan rekaan. Jauh di sudut hati, saya simpati dengan orang berkenaan tetapi apa boleh buat?


      Invest duit dalam medical card tak rugi pun, sebabnya.. sakit semua tu bukan kita tahu bila nak datang.


       



      Antara kelebihan medical card GREAT EASTERN Takaful 
      1. Perlindungan hayat jika berlakunya kematian, lumpuh ataupun sakit kritikal
      2. Pembayaran sepenuhnya bil hospital dengan kadar minima RM600,000 sehingga RM2,000,000 secara "online"
      3. Simpanan dan pelaburan untuk orang dewasa, dan tabung pendidikan untuk anak-anak yang masuk ke kolej atau universiti
      4. Mendapat duit saku sehingga RM400 sehari jika dimasukkan ke dalam wad
      5. Elaun Pembedahan
      6. ElaunHarian
      7. Elaun Cuti sakit akibat kemalangan
      8. Perlindungan sehingga umur 80tahun untuk perubatan..dan sehingga umur 99 tahun untuk kematian atau lumpu
      9. Mempunyai lebih daripada 60 buah panel hospital diseluruh Malaysia dan diantaranya adalah Gleaneagles Hospital Kuala Lumpur, Prince Court Medical Centre, Sime Darby Medical Centre Subang, KPJ Kajang, KPJ Tawakal dan banyak lagi.
      10. Nikmati pelepas cukai


      Jangan bertangguh lagi...Luangkan masa utk bertanya..bukan untuk orang lain tetapi untuk diri dan keluarga anda sendiri. 

      Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.

      Life is Great!!!

      suhaila Great Eastern Takaful
      0133422646 (available on whatsapp)
      suhailas.getakaful@gmail.com


      Monday, 13 April 2015

      Takaful pulangan yang memuaskan...

      Alhamdulillah..... We will never know bila kita akan sakit, bila kita kena masuk hospital. Kalau boleh mmg jauh kan lah dari admitted but u just never know what Allah SWT has planned for you.
      So to be safe, than sorry...get yourselves protected now.

      Get a free quotation, In Shaa Allah I will provide you the best service as your agent.


      Pada yang diluar kawasan, atau tertanya tanya samada boleh tak saya ambil policy dengan agent yang jauh???

      Sebenarnya tidak sebarang kesalahan ataupon masalah andaikata agent ada diluar kawasan atau beribu batu dari anda kerana tunjuk kan sahaja medical card nda jika dimasukkan dimana mana hospital tiada sebarang masalah kerana jauh dimata tetapi masih tetap dekat dihati.







      Jangan bertangguh lagi...Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.

      Life is Great!!!

      suhaila Great Eastern Takaful
      0133422646 (available on whatsapp)
      suhailas.getakaful@gmail.com


      Sunday, 12 April 2015

      KWSP kaji had umur pengeluaran kekal..

      Keratan akhbar 10-April-2015

      Sampai KWSP pun kena kaji had pengeluaran kekal sebabnya bimbang ramai orang tak cukup duit bila tempoh persaraan nanti...... hmmm ANDA NILAI, ANDA FIKIR laaa !!!!!


      Sebab apa tak cukup duit???  Kajian menunjukkan,hampir semua orang bila bersarakan gunakan duit KWSP untuk selesaikan hutang piutang & kesihatan... SEBAB itu apa salahnya dari sekarang kita dapatkan polisi insuranse yang lengkap dengan tabung simpanan untuk persaraan nanti sekali gus tabung kesihatan (Medical card dengan limit berjuta).

      Tahu tak, tidak ada satu syarikat Insurans yang akan terima permohonan kita bila dah ada penyakit kritikal, dah tahukan semakin umur meningkat semakin mahal kadar bayarannya.

      Just concern sebab saya buat Insurance dan jelas nampak kesannya kepada orang orang yang tidak mempunyai insurans...

      #Jiran saya surirumah tangga baru kematian suami 3bulan lepas, Anak sulung di Universiti dan yang kecil baru berusia 5tahun,bayangkan kesempitan yang beliau hadapi#

      Untuk dapatkan quotation FREE je tak payah bayar,kalau tak amik pon tak kejar sampai depan pintu rumah...

      Saya yakin anda tahu kebaikannya tapi dengan alasan NANTI dulu, kewangan tidak mencukupi....dan berjuta alasan lagi dengan GST lagi dan sebagainya....tapi pernah tak anda sedar secara tak langsung anda banyak melalukan pembaziran pada pekara pekara yang tidak memerlukan.....





      Life is Great!!!



      suhaila Great Eastern Takaful
      0133422646 (available on whatsapp)
      suhailas.getakaful@gmail.com

      Friday, 10 April 2015

      Perlukan Medical card walaupon kakitangan kerajaan...???

      Ramai yang beranggapan, kakitangan kerajaan mendapat rawatan di hospital kerajaan dengan PERCUMA. Memang benar. Tapi tidak semuanya percuma. Ada kes-kes di mana pesakit (walau kakitangan kerajaan sekali pun) terpaksa membayar kos rawatan di hospital kerajaan. Diulangi...di HOSPITAL KERAJAAN. Sebagai contoh, lihat sahaja keratan akhbar dibawah..



      Kalau semuanya percuma, tak ada la org masuk surat khabar atau facebook meminta bantuan untuk menampung kos pembedahan sehingga RM50,000! Bagaimana pula dengan giliran? Adakah anda sanggup tunggu berbulan2 ataupun lebih setahun untuk operation padahal dah tak tertahan menanggung kesakitan? 


      Kes 2 : Menunggu giliran untuk pembedahan

      Selain dari itu, pernah anda mendengar kes-kes di mana, untuk mendapatkan rawatan di hospital kerajaan pesakit terpaksa menunggu berbulan-bulan untuk sampai ke giliran kita. Kalaulah penyakit yang kita hidapi tersebut memerlukan rawatan segera, bagaimana? Sanggupkah kita tunggu dan berserah begitu sahaja?


      Oleh itu, buka minda, kalau tak tahu pasal medical card, ambil tahu. Jangan kita sudah la tak tahu, tak mahu ambil tahu pula!!!

      "contoh terdekat arwah kakak saya yang menghidap kanser rahim, terpaksa menunggu giliran bertahun tahun lamanya hanya kerana dirujuk sebagai sakit perut dengan period yang berpanjangan (doktor suspect SENGGUGUT), akhirnya di disnoskan sebagai pesakit kanser rahim tahap ke4"


      Kes 3 : Persaraan
      Pernahkah kita terfikir, bahawa ‘PERSARAAN’ kita daripada bekerja akan tetap sampai. Dijamin akan sampai (kalau panjang umur)Adakah kita berfikir yang umur kita takkan mencecah 55 tahun dan masa tu kita terpaksa bersara atau kalau nak sambung pun secara contract. Itu pun kalau khidmat kita bebetul diperlukan. Kalau khidmat kita tidak diperlukan disebabkan tenaga muda yang lebih productive dan gaji lebih rendah menggantikan tempat kita, kita tidak dapat mengelak untuk BERSARA.  

      Jadi, masa tu baru nak amik medical card?  Kalau sihat, ok, kalau dah sakit?  Pihak Insurans/Takaful pulak akan menetapkan pelbagai syarat. Medical Check up la. Kena loading la. Exclusion la dan sebagainya.

      Selama sihat tak pernah buat medical check up, sekali umur 55, konon2 nak cari medical card…kena medical check up. Sekali habis medical check up baru tahu kita ada mcm2 penyakit. Hypertension, masalah kardiovaskular, kencing manis tinggi dan lain2 lagi, semuanya akan dikesan. Masa tu baru nak ambik?….rasa2nya, harga medical card masa tu sama ke dengan masa sekarang?


      Ingat 5 perkara sebelum datang 5 perkara, “MUDA SEBELUM TUA, SIHAT SEBELUM SAKIT, LAPANG SEBELUM SEMPIT, KAYA SEBELUM MISKIN dan HIDUP SEBELUM MATI”

      Bukan saya nak cakap hospital kerajaan tu tak bagus, tapi jika anda berkemampuan, dapatkanlah medical card anda. Dengan berbuat demikian, sebenarnya anda juga berbuat amal dengan memberikan ruang kepada mereka yang kurang berkemampuan...

      Anda pula layak dapat bilik selesa dan servis terbaik di hospital swasta!
      Dan anda juga layak mendapat coverage sehingga RM1.2 juta!!! Hanya perlu menyimpan RM7 sehari, pasti anda mampu!!!

      Oleh itu, buka minda, kalau tak tahu pasal medical card, ambil tahu....jangan kita dah le tidak tahu, tidak mahu ambil tahu pula....

      Life is Great!!!

      suhaila Great Eastern Takaful
      0133422646 (available on whatsapp)
      suhailas.getakaful@gmail.com

      Pentingkah Medical Card?


      Jangan tunggu hingga kesaat akhir bila mana doctor mengesahkan anda menghidapi PENYAKIT KRITIKAL atau anda ditimpa MUSIBAH .

      Kita takkan tau bila penyakit nak datang, bila kita akan meninggal dan sebagainya Apa perasaaan anda jika duit simpanan yang anda kumpul selama ini hasil dari titik peluh sendiri akhirnya terpaksa digunakan untuk membayar bil hospital? 

      Ke mana pergi rancangan persaraan anda? 

      Rancangan untuk bercuti ke luar negara, atau mungkin duit yang anda kumpul untuk beli rumah pertama?

      Sebab itulah Takaful ini ibarat payung buat anda kerana masa depan anda lebih terjamin dengan memiliki Takaful. Anda tak perlu risau mengenai bil rawatan hospital yang mungkin mencecah ribuan ringgit.

      Bercerita berdasarkan pengalaman saya sendiri bila mana arwah kakak saya disahkan mengidap kanser rahim!!!!! terasa dunia bergoyang yaaaa setelah bertahun berbaris dihospital, dijadikan segala maca ujikaji akhirnya selepas 5 tahun terpaksa menanggung sakit period yang berpanjangan dan akhirnya pengsan di parking lot apartment beliau..

      Alhamdullilah semasa menahan sakit beliau sempat menhubungi saya dan terus saya bergegas dan masukkan beliau diAmpang Puteri dan 2jam kemudian beliau disahkan kanser tahap 4. 

      Sekalilagi bila memikirkan kewanggan sebagai penjawat kerajan dah hasil kumpul adik beradik masih tidak mencukupi ...alhamdullilah syukur bila mana sahabat baik beliau yang juga merupakan perunding kewangan GREATEASTERN bergegas dari Mentakab ke Kuala Lumpur menghabarkan berita bahawasanya arwah memiliki MEDICAL CARD !!!!...

      Dan kami tidak perlu mengeluarkan walau RM1 pon...segalanya di tanggung dengan Medical Card tersebut .....

      Rawatan kemoterapi, pesakit tersebut harus disuntik dengan ubat tertentu dalam tempoh masa tertentu. Sekali suntikan memakan kos RM5,000 -10,000!

      Terkejut saya mendengarnya. Kos rawatan hospital bukan main2. Kalau tak dapatkan rawatan, ibarat kita tidak mahu berusaha langsung. Lagipun, jika meninggal, bagaimana dengan hutang yang ditinggalkan kepada waris? Tenangkah nanti kita di sana?

      Berbekal kan duit insuran yang ditinggalkan lah kami selesaikan segala buat arwah...tanpa meninggalkan sebarang hutang beliau!!...

      Jangan risau! Sekarang saya ada GOOD NEWS!!!

      Anda boleh memiliki medical card dengan hanya RM150 sebulan!!!

      Tak percaya??? Betul ni...dah ramai yang kata pada saya, "Eh murahnya? Biar betul??"
      Ya betul...Pelan ini sangat sesuai bagi mereka yang budgetnya tight. Tapi sekiranya anda berkemampuan, saya cadangkan anda ambil normal plan yang lebih komprehensif...

      KITA mampu sebenarnya....now masa untuk berubah....tinggalkan segala KEMAHUAN, KEINGINAN yang tidak menguntungkan sebaliknya laksanakan KERPELUAN yang utama terdahulu.....

      Jangan bertangguh lagi...Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut.


      Life is Great!!!

      suhaila Great Eastern Takaful
      0133422646 (available on whatsapp)
      suhailas.getakaful@gmail.com