Great Eastern Takaful

Great Eastern Takaful Sdn. Bhd. merupakan Pengendali Takaful yang menyediakan Perlindungan Takaful Keluarga, perubatan dan pelan pelaburan. Pengendali Takaful ini telah ditubuhkan pada Disember 2010 dan didaftarkan di bawah Akta Takaful 1984 dan dikawal selia oleh Bank Negara Malaysia. Ianya disokong oleh 2 institusi utama di Malaysia, Kumpulan Great Eastern, yang merupakan kumpulan insurans terbesar dan tertua di Malaysia dengan pengalaman melebihi 100 tahun, dan Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad, salah satu syarikat koperasi yang terbesar di Malaysia dan mempunyai lebih daripada 140,000 ahli.
Kini Great Eastern Takaful menawarkan lima kategori produk iaitu pelan perlindungan asas/teras (i-Great Teras), pelan perlindungan haji (i-Great Amal), pelan pendidikan anak-anak (i-Great Iqra’), pelan perlindungan perubatan (i-Medik Rider dan i-Medik Rider Plus) dan plan pelaburan (i-EPCC, i-Great Abadi, i-Great Damai dan i-Great Idaman).
Selain perlindungan jaminan kewangan dan simpanan, melalui pelan perlindungan ataupun pelan pelaburan ini, peserta turut akan menerima manafaat lain seperti wang khairat kematian dan badal haji yang diuruskan oleh Great Eastern Takaful bernilai RM 3,000 bagi muslim manakala bagi bukan muslim, peserta juga akan menerima wang khairat kematian beserta wang tambahan RM 3,000 iaitu sebagai ganti/pilihan badal haji berbanding dengan muslim.

Tuesday, 21 April 2015

I-EPCC Early Payout Critical Care 1st in Malaysia

Tanda tanda awal penyakit kanser. Jangan ambil mudah sekiranya anda mengalami simptom seperti ini, sebaliknya segera lah dapatkan nasihat doktor.

Anda terlambat ?? Ya sekiranya anda mengambil langkah tunggu dan lihat. Tanpa membuat poersedian awal.

Tahukah anda??  Selagi penyakit anda belum berada pada tahap 4 anda tidak dilindungi. macam mana jika penyakit anda berada di tahap 1, 2 atau 3?? apa akan jadi dengan nasib anda??
Mahukah anda?? Jika anda dapat di lindungi untuk penyakit kritikal pada tahap awal? Di lindingi untuk tahap 1, 2 atau 3..
PenyelesaiannyaDapatkan sekarang… Hanya Great Eastern Takaful Sdn Bhd sahaja  yang menawarkannya. Plan yang pertama di Malaysia, Pembayaran Penyakit Kritikal  Peringkat Awal di Malaysia..

Anda fikir, anda nilai. Bertindak sekarang sebelum terlambat!

Life is Great!!!

suhaila Great Eastern Takaful
0133422646 (available on whatsapp)
suhailas.getakaful@gmail.com

No comments:

Post a Comment