Great Eastern Takaful

Great Eastern Takaful Sdn. Bhd. merupakan Pengendali Takaful yang menyediakan Perlindungan Takaful Keluarga, perubatan dan pelan pelaburan. Pengendali Takaful ini telah ditubuhkan pada Disember 2010 dan didaftarkan di bawah Akta Takaful 1984 dan dikawal selia oleh Bank Negara Malaysia. Ianya disokong oleh 2 institusi utama di Malaysia, Kumpulan Great Eastern, yang merupakan kumpulan insurans terbesar dan tertua di Malaysia dengan pengalaman melebihi 100 tahun, dan Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad, salah satu syarikat koperasi yang terbesar di Malaysia dan mempunyai lebih daripada 140,000 ahli.
Kini Great Eastern Takaful menawarkan lima kategori produk iaitu pelan perlindungan asas/teras (i-Great Teras), pelan perlindungan haji (i-Great Amal), pelan pendidikan anak-anak (i-Great Iqra’), pelan perlindungan perubatan (i-Medik Rider dan i-Medik Rider Plus) dan plan pelaburan (i-EPCC, i-Great Abadi, i-Great Damai dan i-Great Idaman).
Selain perlindungan jaminan kewangan dan simpanan, melalui pelan perlindungan ataupun pelan pelaburan ini, peserta turut akan menerima manafaat lain seperti wang khairat kematian dan badal haji yang diuruskan oleh Great Eastern Takaful bernilai RM 3,000 bagi muslim manakala bagi bukan muslim, peserta juga akan menerima wang khairat kematian beserta wang tambahan RM 3,000 iaitu sebagai ganti/pilihan badal haji berbanding dengan muslim.

Sunday, 29 November 2015

i-GREAT AMEEN ~ Sasar Golongan EMAS

Tawarah terhad sehingga 31 Disember SAHAJA

Anda berumur 50 tahun ke atas @ ada ibu bapa yg 50 tahun ke atas yg masih tak tahu ttg plan igreat ameen?  Masih tak faham apa fungsi plan ini?

Luangkan Masa singgah di sini  ;
i-great-ameen-hadiah-buat-ibubapa

DAN disini juga :
i-great-ameen-pelan-wrga-emas

PAMPASAN BOLEH DIGUNAKAN UNTUK:-
 Melangsaikan hutang si mati.
 Waris boleh mewakafkan/ menyedekahkan pampasan bagi pihak si mati Badal haji.
 Perbelanjaan waris/ keluarga tersayang yang ditinggalkan bagi menyambung kelangsungan hidup.

~Life is great with Great Eastern Takaful~

Jom Takaful...

Life is Great!!!

Suhaila Sudin
Perunding Kewangan Islam Takaful
Great Eastern Takaful
0133422646 (available on whatsapp)
suhailas.getakaful@gmail.com

No comments:

Post a Comment